miércoles, 25 de noviembre de 2009

Y A MI ME DABAN DOS.........

“Un, dos , tres, toca la pared…” La dura vida del Patio. Un lugar en el que se observan las desavenencias de una realidad exterior. Una sima para algunos y un puente hacia el éxito para otros.
La estructura, del que hemos hecho nuestro patio, nos proporciona barreras imaginarias que se cruzan a diario buscando un nuevo juego que aprender o nuevos amigos que encontrar.

Nuestro objetivo es demostrar a grandes y pequeños que el respeto se puede mantener al tiempo que se construyen interrelaciones jugando. La imaginación se dispara con un toque de picardía. Los niños nos van conociendo y nosotros a ellos.

¡Es tiempo de aprender unos de los otros!

¿Os apetece jugar?......

1 comentario:

Anónimo dijo...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

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